Pokrętło regulacji lusterek elektrycznych

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jacraz
    Classic
    • 2010
    • 34

Biała O1 WN97XXX wypatrzona przez Młodego Pod Media Marktem na Górczewskiej. :diabelski_usmiech
    Stojąca sobie właśnie teraz około 15-tej
    Pozdro
  • condor
    Classic
    • 2009
    • 13
    • Octavia III combi (5E5)
    • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Urwałem niechcący pokrętło służące regulacji lusterek. Wie ktoś jak rozebrać ( zdemontować ) ten moduł i ile kosztuje nowy ?
    Pozdrawiam - Krzysiek.

Komentarz

• dj_lawa23
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2007
      • 127

Święta prawda... zainwestuj w nowe, ale uważaj bo robią na allegro słabej jakości fotki i wtedy nie jesteś w stanie odróżnić regulacji od wersji angielskiej czy reszty europy... Przerabiałem to u siebie, koleś tak sprytnie zrobił fotkę że nie widać było co to... Kupiłem przyszło angielskie a nie chciałem mieć L i R do góry nogami :P więc kupiłem drugie ale to już w ASO

Komentarz

• myles
        Drive
        • 2010
        • 52

Witajcie. Pozwolę sobie podpiąć się pod ten temat, gdyż na forum odpowiedzi na nurtujący mnie problem nie znalazłem. Otóż przy ustawianiu lusterek nie wiem jakim cudem, gdyż starałem się to robić w miarę delikatnie, ów trzpień razem z okrągłą plastikową otoczką wpadł mi do środka, tzn. do wnętrza drzwi. Na szczeście nie spadł nigdzie niżej, także udało mi się go wyciągnąć i ponownie osadzić w pierwotnym położeniu, jednak teraz nie siedzi już tak stabilnie. Przy każdej próbie regulacji wpada tam spowrotem, także trzeba się trochę nagimnastykować, żeby np. pomóc sobie przy parkowaniu lub w ogóle z tego zrezygnować. W związku z tym mam pytanie. Czy ten trzpień powinien być umocowany od wewnątrz na jakichś klipsach lub zatrzaskach? Jak się tam do środka dostać? Czy jest na to jakiś sprytny sposób, np. demontaż panelu z klamką? Czy muszę cały boczek zdejmować? Nie chciałbym z taką błachostką latać od razu do machera, gdy mógłbym to zrobić sam.

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...